друкувати


Бразилець відмовився від пропозиції Динамо

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-01-21 12:29:58

Як повідомляє авторитетне бразильське видання Globo, київський ФК "Динамо" зробив пропозицію у розмірі 7 млн. євро чемпіону Бразилії "Сан-Паулу" за трансфер нападника клубу ДАГОБЕРТО. Але "Сан-Паулу" хоче отримати 10 млн. євро за свого гравця.

До того ж, і сам, ДАГОБЕРТО відмовився переходити до київського клубу. "Він сфокусований на Кубку Лібертадорес. Йому добре у "Сан-Паулу", і це головне. Переманити ДАГОБЕРТО в свої ряди зараз буде неймовірно важко будь-якій команді", – заявив представник гравця Наор МАЛАКІАС. За його словами, "Динамо" відстежує ДАГОБЕРТО ще з листопада минулого року.

А тим часом, захисник "Чукарічек" і молодіжної збірної Сербії Томіслав ПАЙОВИЧ, який знаходився у "Динамо" на перегляді, залишив розташування команди у Марбельї і повернувся на батьківщину. Томіслав протягом десяти днів тренувався у складі "Динамо", а також зіграв у контрольному матчі.

Досягнуто домовленості, що селекціонери київського клубу продовжать стежити за кар'єрою футболіста у Сербії.

Також на перегляді у "Динамо" знаходиться захисник національної збірної Білорусі Дмитро ВЕРХОВЦЕВ. Рішення по цьому футболісту тренерський штаб прийме по закінченні збору в Іспанії, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі