друкувати


На Прикарпатті протягом минулої доби - 26 заяв і повідомлень про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-01-21 12:29:11

Протягом минулої доби в чергові частини органів внутрішніх справ надійшло 26 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі 4 крадіжки, випадок заподіяння тілесних ушкоджень, 6 фактів хуліганства. За цей час міліція краю розкрила 22 злочини. Співробітники підрозділів боротьби з незаконним обігом наркотиків задокументували 5 злочинів. Стільки ж злочинів викрито у сфері економіки.

За вчинення низки майнових посягань до кримінальної відповідальності притягуватиметься 45-річний мешканець обласного центру. Як встановили співробітники Вовчиненцького відділення міліції, упродовж кількох років зловмисник здійснював крадіжки документів, грошей та магнітол з чужих транспортних засобів. Підозрюваного заарештовано. Триває досудове слідство.

У поле зору калуських оперативників потрапив 36-річний мешканець району. Як наразі відомо, останній спромігся викрасти зі складського приміщення місцевого заводу запчастини до вантажівки.

Ще двома фактами пограбувань поповнився злочинний доробок 18-річного калушанина, якого нещодавно затримали правоохоронці. Як встановлено, наприкінці минулого року молодик відкрито заволодів майном двох мешканок райцентру.

Водій таксі з Богородчанського району підозрюється у заподіянні тілесних ушкоджень 21-річному мешканцеві району. Мотиви та обставини злочину з’ясовується.

У Коломийському районі учора зареєстровано чотири випадки хуліганства. Зокрема, у міськвідділі міліції опинився 30-річний коломиянин, який спільно з 26-річним знайомим, перебуваючи напідпитку, з хуліганських спонукань вчинили бійку біля кафе, пошкодили майно та припинили роботу закладу.

Довелося пояснювати мотиви своєї протиправної поведінки правоохоронцям ще одному молодому жителю Коломийщини. Останній заподіяв тілесні ушкодження голови 40-річному чоловіку.

На автошляхах Прикарпаття протягом минулої доби сталася одна дорожньо-транспортна пригода, в якій одна людина отримала травми. Так, у аварії, зареєстрованій у Галицькому районі, водій автомашини "ВАЗ-21093" під час виконання обгону допустив зіткнення з іномаркою. Внаслідок ДТП водій "Жигулів" отримав незначні тілесні ушкодження, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі