друкувати


Віра ПЛАТІНІ в Україну і Польщу непохитна

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-01-19 06:26:32

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) не має жодного "запасного плану" проведення Євро-2012 ні в яких країнах, крім України та Польщі. Як повідомили УНІАН в прес-службі Федерації футболу України, про це заявив президент УЄФА Мішель ПЛАТІНІ, відповідаючи на запитання журналістів під час церемонії відкриття в Москві Кубку Співдружності-2009.

"Ніяких інших планів, крім проведення Євро-2012 в Україні та Польщі, УЄФА не має", - сказав ПЛАТІНІ, спростовуючи припущення ЗМІ про існування так званого "плану Б" у разі неготовности певних країн взяти турнір.

У той же час, Мішель зазначив, що проведення турніру такого рангу є певним викликом як для країн-організаторів, так і для УЄФА. Однак додав, що, на його думку, подібні великі турніри необхідно проводити не тільки в потужних футбольних державах.

"Ми надали Україні та Польщі право проведення Євро-2012, потім затвердили це рішення декілька разів. Зараз доводиться вкотре говорити про те, що нічого не змінилося", - підкреслив президент УЄФА, повідомляє Футбол.ua.

Обговорити на форумі