друкувати


Нагороди патрульним міліціонерам Прикарпаття від Ю.ЛУЦЕНКА

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-01-19 02:03:43

Під час перебування в Івано-Франківську міністр внутрішніх справ України Юрій ЛУЦЕНКО зустрівся з особовим складом роти патрульної служби Івано-Франківського міськвідділу міліції та підрозділу міліції швидкого реагування "Беркут". Міністр подякував прикарпатським міліціонерам за сумлінну і професійну службу з охорони правопорядку під час новорічних і різдвяних свят. Завдяки зусиллям правоохоронців криміногенна ситуація в населених пунктах Прикарпаття з початку цього року відзначається стабільністю і зменшенням злочинності на вулицях та громадських місцях.

Міністр повідомив, що 2009 рік в міліції оголошений роком патрульної служби. Зважаючи на важливість службових завдань з охорони правопорядку, МВС України подбає про належне матеріально-технічне забезпечення цих підрозділів, створення інших умов для того, щоб патрульна служба міліції була якомога мобільнішою, а працювати тут стало престижним.

В урочистій обстановці на центральній площі обласного центру Юрій Луценко нагородив відомчими відзнаками "За відзнаку в службі" і "За зразкове виконання завдань з охорони громадського порядку" дев’ятьох працівників патрульної служби і підрозділу "Беркут". Шестеро з них у ніч з 6 на 7 січня затримали безпосередньо при вчиненні квартирної крадіжки членів заїжджої злочинної групи, що мала намір скоювати злочини в Івано-Франківську. Натомість співробітники "Беркута" удостоїлися відзнак міністра за професійні і оперативні дії у реагуванні на повідомлення громадян про правопорушення і припинення порушень громадського порядку, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі