друкувати


Юнаки з Коломийщини Старий Новий рік зустріли під вартою

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-01-16 11:29:54

Святковий січневий настрій для трьох мешканців одного з сіл Коломийщини днями був безнадійно зіпсований працівниками місцевої міліції. Утім, молодики самі у тому винні, адже у поле зору правоохоронців потрапили через свої злодійські витівки.

Двоє 20-річних коломиян та їх старший на два роки односельчанин, як мовиться, нарвалися на неприємності, задумавши обікрасти сільську крамницю. Мабуть, таким чином сподівалися покращити своє скрутне матеріальне становище, а заодно й грунтовно підготуватися до зустрічі Старого Нового року. Напередодні уночі, як вже встановлено, хлопці виламали металеву решітку у вікні місцевого магазину та крадькома пробралися до приміщення. Оскільки у касі було лише 300 гривень, зловмисники вирішили прихопити й дещо з краму. "Незайвими" виявилися спиртні напої та цигарки, вартість яких загалом, як згодом підрахував потерпілий власник магазину, становить понад тисячу гривень. Відтак, не відкладаючи, відразу ж після крадіжки трійця "обмила" вдалу оборудку щойно викраденою горілкою. Власне, це й усе, чим встигли потішитися молодики, бо вже наступного дня решту викраденого міліція вилучила як речові докази вчинення злочину.

Наразі міліція з’ясовує, яку роль у викраденні виконував кожен з затриманих. Один з них, до речі, свого часу вже побував на лаві підсудних – найстарший співучасник злочину був причетним до вчинення вимагання на території Російської Федерації, - додав він, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі