друкувати


Із повноліттям, "Вільний голосе"!

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-01-14 11:38:15

Завтра, 15 січня, виповнюється 18 років найтиражнішій на Коломийщині газеті "Вільний голос". За час, що минув, від першого номера дотепер світ побачили 1860 випусків газети. Списано не один літр чорнила, кілька тонн паперу, втілено багато творчих задумів і ідей.

Засновниками видання є Коломийська районна рада, районна державна адміністрація і колектив редакції. Увесь творчий склад редакції – досвідчені й відомі не тільки в Коломиї журналісти, усі шестеро – члени Національної спілки журналістів України.

У свої 18 газета стала справжнім брендом у інформаційному просторі краю. Свідченням авторитету і довіри до видання є широка мережа позаштатних кореспондентів, багата читацька пошта, діапазон проблем, з якими звертаються до газети мешканці краю. "Вільний голос" завжди намагався тримати руку на пульсі не тільки району, міста, а й широко інформувати читачів про гарячі події в державі й світі. Авторські тематичні сторінки, які готують журналісти газети, задовольняють найвибагливіших читачів.

Тож у день народження Коломия ВЕБ Портал бажає "Вільному голосу" ніколи не загубити свій упевнений і переконливий голос. Хай більшає у газети передплатників і спонсорів, і хай жодна криза не зачепить вашу редакцію.