друкувати


На Прикарпатті вилучено арсенал зброї і запаси наркотиків

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-01-07 11:19:58

В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків та оперативники Надвірнянського райвідділу міліції УМВС України в Івано-Франківській області затримали 17-річного мешканця Надвірнянського району за скоєння злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків та зброї. Правоохоронці перед цим задокументували факти реалізації цим громадянином марихуани, а згодом провели в його помешканні санкціонований обшук.

За наслідками обшуку вже стало очевидним, що своє повноліття, а хлопцеві виповниться 18 років у перший день Різдва Христового, він зустріне під вартою. За місцем його проживання міліціонери вилучили припаси подрібненої рослинної суміші (марихуани), в тому числі паперові згортки з розфасованою наркотичною речовиною. Саме такі «чеки» він збував випадковим клієнтам.

Водночас в оселі було виявлено арсенал незаконної зброї. Зокрема, з незаконного обігу вилучено дві мисливські рушниці та засіб травматичної дії, перероблений для стрільби малокаліберними набоями. Вирішується питання про порушення щодо затриманого кримінальної справи за ознаками вчинення ним злочинів, передбачених відразу двома статтями Кримінального кодексу України.

Цього ж дня оперативники Калуського міськвідділу міліції подбали про те, щоб надалі жодної загрози не становила ще одна смертоносна річ. У місті хіміків затримано 45-річного чоловіка, який проводив дозвілля, маючи при собі обріз мисливської рушниці. Попри зброю у затриманого вилучено й три набої до неї, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі