друкувати


Інформаційний випуск "Події дня", 30 грудня

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-12-31 09:17:01

Відтепер безробітні громадяни України матимуть право на житлово-комунальні субсидії, - так вирішили в Кабінеті міністрів, видавши 20 грудня відповідну постанову. Зробили це урядовці з метою захисту малозабезпечених верств населення від негативних наслідків фінансової кризи. Деталі кабмінівської постанови прокоментувала заступник начальника районного соцзабезу Ольга Шепетюк.

У Турці відкрили басейн. Назвати його відреставрованим неможливо. У всіх, хто був присутнім на відкритті, склалося враження, що це зовсім нова будівля. Окрім стовідсотково відновленої ванни, тут зробили нові роздягальні та душові. Має свій кабінет і медична сестра. На урочистості приїхали чи не всі керівники Коломийського району. Запросили на відкриття і знімальну групу нашого телеканалу.

Лише один день залишається до визначної дати - 100-річчя з дня народження Степана Бандери. Коломия різноманітними заходами продовжує вшановувати визначного сина українського народу. Урочистості та концерт під назвою "Не сміємо хилити вниз прапора" провели у Народному домі.

Відтепер Коломия матиме свою пам'ятку. Міська рада до зимових свят випустила перший, за всю історію міста, фільм про Ворота Гуцульщини. Мультимедійний диск назвали "Коломия. Місто-пісня, місто-писанка". Він об'єднує в собі 15-хвилинний відео-ролик та понад 30 розділів про видатних осіб, заклади культури, освіти та спорту. Про це детальніше у сюжеті.

Призером Всеукраїнського журналістського конкурсу став коломиянин Василь Нагірний. Наш колега отримав перемогу за авторську програму "Червоної Русі - підкова золота" про Степана Бандеру.

Коломиянин Тарас Гуцуляк став лауреатом Міжнародного дитячо-юнацького конкурсу "Срібний дзвін". 12-річного школяра визнали кращим трубачем серед представників всієї України, Молдови, Словакії та Росії. Про досягнення юного таланта дивіться далі.


Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі