друкувати


Звіт перед громадою за акцію "Допоможи святому Миколаю прийти до сиріт"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-12-29 09:51:40

Кожна дитина з нетерпінням очікує дня святого Миколая, бо може отримати довгоочікуваний дарунок – чи замовлений в листі, чи сюрприз. Цей день завжди приносить багато радості. Але напевне Миколая найбільше чекають у дитячих будинках та інтернатах, діти якими опікується держава і які мають лише найнеобхідніші речі.

Поспілкувавшись з вихованцями інтернату, розумієш, що подарунки для них не найголовніше. Ці діти дуже цінують увагу, любов і спілкування. З подарунками їхали члени МХО "Діти Світла", після того як Миколай розносив подарунки члени організації мали можливість поспілкуватися з дітьми які радо розповідають про себе, про навчання, про друзів. В них можна вчитися щирості і щедрості.

Висловлюємо подяку всім хто відгукнувся на наш заклик і приєднався до акції "Допоможи святому Миколаю прийти до дітей-сиріт", ми з вашою допомогою змогли передати для інтернатів кошти на суму 252 701 грн.

Акти передачі та отримання коштів:
Гвіздецька школа-інтернат
Микуличинецька школа-інтернат
Смоднянська школа-інтернат
Снятинська школа-інтернат
Тлумацька школа-інтернат
Верховинська школа-інтернат
Яблунівська школа-інтернат

Найперше дякуємо Преосвященному Владиці Миколаю, котрий благословив нашу акцію і всіляко підтримував нас під час її тривання.

Особливу вдячність висловлюємо Коломийській міській раді за підтримку акції. Вдячні нашим інформаційним партнерам телеканалу "НТК", радіо "Сяйво" та Коломия ВЕБ Порталу, котрі безкоштовно транслювали рекламу нашої акції. Вдячні компанії "Ільчігор", котра безкоштовно видрукувала та розмістила сіті-лайти та бігборди з інформацією про проведення акції.

Ми пам’ятаємо у своїх молитвах людей котрі дозволили розмістити ніші скриньки у їхніх торгівельних закладах, це десятки людей по цілій Коломиї.

Висловлюємо захоплення та вдячність учням, студентам та викладачам таких навчальних закладів як Коломийський економіко-правовий коледж, Коломийський педагогічний коледж, Коломийська гімназія, Коломийські загальноосвітні школи №5 та №1, котрі допомогли скласти більше сотні дарунків для дітей в інтернатах.

Висловлюємо вдячність підприємствам котрі матеріально активно прилучилися до нашої акції а саме, це ЮМАС "Коломийський млин", меблева фабрика "ТТТ", компанія виробник металопластикових вікон ПП Романяк І. та ПП Дутчак І., гуртівня "Берест-продторг". Також вдячні багатьом іншим підприємцям, котрі надали нам свою допомогу і за допомогою котрих ми мали можливість здійснити дитячі мрії.

Дякуємо священикам з парафій м.Коломия, м.Городенка, м.Снятин, з Печеніжинського, Березівського та Снятинського деканатів котрі активно приєдналися до акції і всіляко сприяли проведенню акції у себе на парафіях.

А найбільше ми вдячні Вам, тим хто не залишився байдужим до людської біди взяв лист від дитини і спробував, хоч на мить здійснити дитячу мрію, низький Вам уклін від дітей котрі змушені виховуватися у школах-інтернатах.

Автор: Сергій ТРИФ'ЯК
Джерело: Коломийсько-Чернівецька єпархія УГКЦ для www.KOLOMYYA.org
Обговорити на форумі