друкувати


У райдержадміністрації. Доповідали оперативно і динамічно

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-12-26 03:07:04

Засідання колегії Коломийської райдержадміністрації минулого понеділка, яке відкрив голова РДА Михайло Вінтоняк, а вели заступник голови РДА Мирослав Мацьків і Нестор Печенюк, було злагодженим і оперативним.

На порядку денному було п’ять питань, кожне з яких доповідачі чітко й динамічно доносили до уваги членів колегії. Про виконання Програми розвитку малого підприємництва у районі 2007—2008 рр. та про затвердження такої ж програми на два наступні роки доповідав начальник відділу розвитку підприємництва та зовнішньоекономічної діяльності управління економіки РДА Михайло Лопачак. Оскільки питання підтримки малого і середнього бізнесу залишається одним із важливих, бо істотно впливає на показник обсягів виробництва, роздрібного товарообороту і розвиток підприємництва, — колегія взяла до уваги доповідну інформацію і схвалила Програму підтримки малого підприємництва в районі на 2009—2010 роки.

Про хід виконання обласної Програми організаційного забезпечення діяльності судів на 2008—2010 роки доповідав завідувач сектора взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Юрій Нікітін. Тут акцентувалось на вирішенні спільно з міськрадою питання надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відводу земельної ділянки на проспекті Грушевського, 92, для будівництва приміщення суду. Колегія рекомендувала відділу регіонального розвитку, містобудування та архітектури РДА спільно з міськими колегами підготувати документацію для проведення проектно-пошукових робіт з цього приводу.

Начальник відділу житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури району управління економіки РДА Ярослав Мочернюк доповідав на колегії аж по двох питаннях: "Про Програму зовнішнього освітлення селищних та сільських населених пунктів району на 2008—2012 роки" і "Про проект Програми щодо зміни застарілих віконних конструкцій на енергозберігаючі у закладах бюджетної сфери району на 2009—2011 роки". Колегія затвердила перше питання з невеликим уточненням: задіяти до його вирішення і сільських голів. Друге питання схвалили і винесли на чергову сесію районної ради.

В.о. керівника апарату РДА, начальник загального відділу Дарія Вінтоняк доповідала про виконання планів роботи РДА за останній квартал цього року, про перспективи року і план роботи РДА на І квартал 2009-го. Колегія затвердила перспективний план роботи РДА на весь наступний рік і конкретно на І квартал.

Автор: Юлія ЖУРА
Джерело: "Вільний голос" для www.KOLOMYYA.org
Обговорити на форумі