друкувати


Місток між школою і військом

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-12-25 05:39:11

Про відродження козацьких традицій і впровадження бойових мистецтв Запорізької Січі в школі №8 м.Коломиї "Вільний голос" вже писав. Тому учні відчули свою особливу причетність до відзначення Дня Збройних Сил України і готувалися до нього з завзяттям.

З цієї нагоди в школі проведено святкову зустріч з військовослужбовцями Коломийського гарнізону та працівниками військкомату. До школярів завітали начальник Коломийського гарнізону підполковник Роман Басараб, командир в/ч А-0742 підполковник Микола Козачук, військовий комісар підполковник Олег Пархоменко, спеціаліст відділу міськради Микола Реп’ях (підполковник запасу), головний спеціаліст відділу у справах молоді і спорту Анатолій Бурнаєв, депутат міськради "нашоукраїнець" Геннадій Романюк, член партії підприємців та промисловців Іван Потяк, начальник відділу райво Василь Мельник.

Гостям вручено традиційний коровай.

Група учнів під керуванням Миколи Солоненка продемонструвала бойові мистецтва. Вправними і спритними показали себе учні Олег Будник, Іра Арсенич, сестри Мирося і Наталя Довгі, Михайло та Василь Захаруки, Руслан Ковальчук, а також колишній випускник школи Тарас Яженський.

Адміністрація школи підписала угоду про співпрацю з військовими частинами гарнізону та військкоматом. Школярі вітали гостей танцями й піснями.

Джерело: "Вільний голос" для www.KOLOMYYA.org
Обговорити на форумі