друкувати


Хто може стати наступником Р.ТКАЧА у крайовому проводі НРУ.

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-12-24 10:32:45

Під час вихідних інтернет-ресурси поширили заяву голови ОО НРУ народного депутата Р. Ткача про припинення членства в Русі. А вчора сам п.Роман розповів про це на прес-конференції для журналістів.

За його словами, інтрига плететься впродовж кількох місяців. Своє рішення, яке оприлюднив кінцево 20 грудня, він мотивував незгодою з позицією керівництва партії і частини крайових організацій на можливих парламентських чи наступних президентських виборах мати політичне партнерство з БЮТ. Таке блокування, вважає Р.Ткач, неможливе через глибокі ідеологічні розбіжності в програмах партій, хоч допускає ситуативну співпрацю. Вона, скажімо, є при голосуванні в парламенті антикризових законопроектів.

На запитання кореспондента "Галичини", чому він твердить про припинення членства в Русі, а в рішеннях Центрального проводу йдеться про те, що "вважати голову Івано-Франківської крайової організації НРУ таким, що вибув з Руху", хоч членам Центрального проводу Ярославу Кендзьору та Іванові Стойку приписано "зупинити членство в Русі"?

"Така вже мораль тих людей, які від імені Центрального проводу керують партією", — сказав Р.Ткач. У зв’язку з цими перипетіями має бути призначена позачергова звітно-виборна конференція ОО НРУ та утворено оргкомітет на чолі з Богданом Костинюком.

Сам же Р.Ткач не бачить, хто може бути його наступником у крайовому проводі і твердо заявляє, що завжди підтримував і підтримуватиме Президента Ющенка і буде агітувати за нього на наступних виборах. і більш ні за кого повідомляє газета "Галичина".

Обговорити на форумі