друкувати


Три роки правління президента Польщі Лєха Качинського

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-12-23 09:32:19

Три роки тому, 23 грудня Лєх Качинський склав присягу президента. Прихильники президента доцінюють його внесок у міжнародну політику, противники критикують перш за все за стиль ведення політики.

Маршал Сейму Броніслав Коморовський з партії Громадянська Платформа звертає увагу на те, що президент Качинський має поганих радників:

- Мені здається, що президенту не пощастило в плані найближчих співробітників. Виразно видно, що він не зумів згуртувати такого колективу, який визначав би амбітний, і водночас незалежний напрямок його політики.

У свою чергу віце-маршал Сейму Кшиштоф Путра сподівається, що підтримка для Лєха Качинського, як президента, зростатиме.

- Пріоритетом Лєха Качинського є боротьба за державні інтереси, а не за високі рейтинги, - зазначив Кшиштоф Путра. Діяльність президента ускладнює факт, що Польща знайодиться на етапі трансформації, - добавив він:

- Якби більшість політичного класу, більшість ЗМІ, більш старанно придивлялися тому, що робить Лєх Качинський , тоді вони зробили б висновок, що це справжній державний муж , який наполегливо клопочеться про інтереси Республіки Польща.

У грудні 2005 року Лєх Качинський, замінив на посту президента Адєксандера Кваснєвського. За Лєха Качинський у виборах 2005 року проголосувало 8,2 мільйони виборців, повідомляє Polskie Radio dla zagranicy.

Обговорити на форумі